BOHAGSFLYTT

Att flytta är ofta både mentalt och fysiskt utmanande. Lita på oss, vi kan och vi vet. Därför vill vi erbjuda dig att ta del av våra 25 år utav branscherfarenhet. Tillsammans kan vi planera en smidig och enkel flytt med allt du behöver från kartong utkörning, nedpackning, flyttstäd, till bortforsling och återvinning. Vi erbjuder även flertalet andra tjänster som tex montering av möbler,  vägguppsättning av TV, fönsterputs osv. 

Allt du egentligen behöver göra, förutom att bestämma dig för att anlita Rent A Mover, är att fylla i vår kostnadsfria offertförfrågan för bohagsflytt och välja dina tillval så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Har ni en flytt som kräver något utöver det vanliga så löser vi det utan problem. Vi tar självklart fram skräddarsydda lösningar som passar ert behov, också till överenskommet fast pris. Oavsett vilket låt Rent A Mover ta hand om Er flytt så att ni kan fokusera på allt annat runtomkring som måste ordnas. Fyll i vårt formulär för att få en kostnadsfri offert eller kontakta oss. 

Vi tar hand om dig och din flytt!

Kostnadsfri Offertförfrågan Bohagsflytt

1Uppgifter om dig och när du vill flytta
2Var börjar flytten?
3Var slutar flytten?

Flyttfirma Stockholm

Rent A Mover AB är en etablerad flyttfirma i Stockholm där medarbetare har över 25 års flytterfarenhet. Företaget drivs av andra och tredje generationens Movers. Vi har hög yrkesstolthet och en genuin servicekänsla för kundens bästa! Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser på löpande kostnad och ser oss som Stockholms bästa flyttfirma på att erbjuda flytt till fast pris utan att tumma en uns på vår service.

Var finns vi?

Vi arbetar inom Stockholms län. Från Norrtälje, Uppsala, Upplands Väsby, Sollentuna, Danderyd, Kista, Solna, Bromma, Lidingö, Östermalm, Nacka, Huddinge, Haninge, Hägersten, Nynäshamn, Botkyrka, Södertälje m.m.

Vad ingår i flytthjälpen?

  • Lättare demontering / montering av möbler. 
  • Ansvarsförsäkring
  • Fritt lån av flyttkartonger.
  • Glada och trevliga Movers!

Varför väljer kunder Rent A Mover?

Utbildad personal

Alla våra anställda är utbildade och har dom kunskaper som krävs i både utförande och social kompetens för att erbjuda er den bästa servicen på marknaden.

Kvalité

För oss är kvalitén på vårt utförande A och O. Vi är en lyhörd partner och tar in om ni på något sätt uppfattar någon del sämre. Vårt mål är att alltid agera som marknadens bästa flyttfirma.

Ansvarsförsäkring

Skulle en olycka uppstå under vårt arbete tillsammans så har vi full ansvarsförsäkring för att ni som kund skall känna er trygg. Även vårt personal är försäkrade under alla moment.

Kundanpassade lösningar

Tack vare vårt engagemang och lyhördhet gentemot dig som kund kan vi alltid ta fram kundanpassade lösningar just för er flytt. Om det gäller speciella möbler, maskiner, dörrar m.m.

Vårt mål är att göra Dig till vår bästa referens på att Rent A Mover levererar den tjänst som efterfrågas med kvalitet, personlig service och ett resultat över förväntan! Flytta med oss, vi finns här för dig oavsett vart du är eller ska i livet!

Bror Parszyk, Grundare och VD Rent A Mover