OFFERT & PRISEXEMPEL

Grattis till nytt boende eller kanske ny affärslokal! Eller är du helt enkelt i behov av en omlokalisering av bohag eller kontorsmöbler, eller har du ett piano eller flygel som ska flyttas?

Fyll i vårt offertformulär för ett fast pris på din bohagsflytt inom Stor-Stockholm och förorter. Har ni andra önskemål om flytt inom Sverige, från eller till Stor-Stockholm kontakta oss för ett samtal. Vill du boka en kontorsflytt så är det lika enkelt som en bohagsflytt, du fyller bara i offerten för kontorsflytt. Om du hellre önskar att flytten utförs efter löpande timpris är detta självklart möjligt. Vi tar hand om din flytt!

Offertförfrågan Bohagsflytt

1Uppgifter om dig och när du vill flytta
2Var börjar flytten?
3Var slutar flytten?

Om du har önskemål utanför formuläret eller vill bolla frågor, kontakta gärna oss via våra uppgifter nedan.

Prisex per timme
Priserna nedan är efter RUT-avdrag på personalkostnaden. Minsta debitering är 3h, gäller både vardag och helg. Restid tillkommer med minimum 15min till/från Rent A Movers kontor.

+ 1 Mover

375 kr/h efter RUT

+ 2 Movers

650 kr/h efter RUT

+ 3 Movers

900 kr/h efter RUT

+ 1 Movers / HELG

480 kr / h efter RUT

+ 2 Movers / HELG

800 kr/h efter RUT

+ 3 Movers / HELG

1100 kr/h efter RUT

Kartongleverans

500 kr tur & retur

Restid

Restid tillkommer med minimum 15min till & från Rent A Movers kontor.

Varför väljer kunder Rent A Mover?

Utbildad personal

Alla våra anställda är utbildade och har dom kunskaper som krävs i både utförande och social kompetens för att erbjuda er den bästa servicen på marknaden.

Kvalité

För oss är kvalitén på vårt utförande A och O. Vi är en lyhörd partner och tar in om ni på något sätt uppfattar någon del sämre. Vårt mål är att alltid agera som marknadens bästa flyttfirma.

Ansvarsförsäkring

Skulle en olycka uppstå under vårt arbete tillsammans så har vi full ansvarsförsäkring för att ni som kund skall känna er trygg. Även vårt personal är försäkrade under alla moment.

Kundanpassade lösningar

Tack vare vårt engagemang och lyhördhet gentemot dig som kund kan vi alltid ta fram kundanpassade lösningar just för er flytt. Om det gäller speciella möbler, maskiner, dörrar m.m.