FLYTTSTÄDNING

Behöver ni hjälp med flyttstädning? Vi på Rent A Mover erbjuder professionell flyttstädning av ert boende/kontor/lokaler. Vår personal har lång erfarenhet och arbetar noggrant för att utföra den bästa flyttstädningen så att nästa person som flyttar in känner sig nöjd. 

Såhär fungerar vår flyttstädning

Vi flyttstädar där du önskar

Vi arbetar inom  Stockholms län. Från Norrtälje, Uppsala, Upplands Väsby, Sollentuna, Danderyd, Kista, Solna, Bromma, Lidingö, Östermalm, Nacka, Huddinge, Haninge, Hägersten, Nynäshamn, Botkyrka, Södertälje m.m.

Vad ingår i flyttstädningen?

Vi har lång erfanrethet och hundratals nöjda kunder som vi har genom årent. 
Vår personal jobbar dagligen med att utföra marknadens bästa jobb och vi har tillsammans gemensamma mål för att överträffa kundens förväntningar.

Allt börjar med en kostnadsfri offert för ett fast för din flyttstädning. 

  • Utför städning i samtliga rum (Dammsugning/Moppning)
  • Damtorkar samtliga möbler och ytor
  • Putsar samtliga fönster
  • Rengör badrummet kliniskt rent
  • Rengör köket kliniskt rent (inkluderar kyl/frys/ugn)
  • Vi använder miljömärkta produkter under utförandet

Offertförfrågan Flyttstädning

Utbildad personal

Alla våra anställda är utbildade och har dom kunskaper som krävs i både utförande och social kompetens för att erbjuda er den bästa servicen på marknaden.

Kvalité

För oss är kvalitén på vårt utförande A och O. Vi är en lyhörd partner och tar in om ni på något sätt uppfattar någon del sämre. Vårt mål är att alltid agera som marknadens bästa flyttfirma.

Ansvarsförsäkring

Skulle en olycka uppstå under vårt arbete tillsammans så har vi full ansvarsförsäkring för att ni som kund skall känna er trygg. Även vårt personal är försäkrade under alla moment.

Kundanpassade lösningar

Tack vare vårt engagemang och lyhördhet gentemot dig som kund kan vi alltid ta fram kundanpassade lösningar just för er flyttstädning. Om det gäller speciella möbler, maskiner, dörrar m.m.