Jobba hos oss!

Fysisk träning behöver faktiskt inte vara dyrt, det kan till och med ge betalt….

Rent A Mover är ständigt i behov av pålitliga Chaufförer och Movers. Vi letar efter dig som ser problemlösning som något positivt, du som tar ansvar för ditt arbete och som alltid ser till kundernas bästa och arbetar metodiskt och effektivt.  

 Hos Rent A Mover erbjuds du en rörlig och lärorik arbetsplats i olika miljöer där du alltid arbetar i team om minst 2 Movers. För att du ska känna dig trygg finns alltid tillgång till erfarna kollegor och vi ser gemensamt till att du utvecklas i ditt arbete. Vi erbjuder också en rolig arbetsplats full av humor och värme där det är viktigt att ha tillit till varandra i arbetet, som ibland kan vara tungt. 

I dagsläget söker vi flertalet timanställda till vårt team. För rätt person finns möjlighet till en övergång till fast anställning när så är möjligt. 

Är du intresserad av att bli en del av en växande, utmanande och rolig bransch är du varmt välkommen med din spontanansökan! Fyll i formuläret nedan för en första kontakt eller skicka ett mail med din cv till info@rentamover.se och skriv “Jobbansökan” i rubriken så kontaktar vi dig så snart som möjligt. Vi ser fram emot att höra från dig! 

Vi söker alltid positiva och lojala medarbetare till vår flyttfirma i Stockholm!

Har du ingen erfarenhet av att arbeta på flyttfirma? Var lugn, det gör ingenting! Med rätt inställning till arbetet kommer du att bli utbildad och du lär dig snabbt. Välkommen att söka till oss! 

Chaufförer

Som Chaufför hos Rent A Mover har du en viktig nyckelroll där du utöver arbetet i team som en Mover (flyttkarl) är du den som kör lastbilen till och från kund. Detta innebär att det är ett måste att ha körkort. Det är också meriterande om du har lokalkännedom inom Stor-Stockholm och har du körkort för att köra större lastbil och erfarenhet från tidigare arbete som chaufför eller flyttkarl så är det ännu ett plus. I rollen är du ofta den som frontar kunden på plats och den som koordinerar eventuella ändringar av uppdraget m.m. Det är därför mycket viktigt att du talar svenska eller engelska och har en positiv attityd. 

Movers

Som Mover hos Rent A Mover är du en mycket viktig medarbetare i teamet som utför uppdraget hos kunden. Din roll är inte bara att bära tungt utan också att vara en lagspelare gentemot Chauffören och kunden. Då vi sätter stor vikt vid kundbemötande och lojalitet är det viktigt att alla våra Movers har ett trevligt bemötande och sätter kundens behov och perspektiv först. 

Skicka in dina kontaktuppgifter här nedan eller skriv ett mail med din CV till info@rentamover.se

Varför väljer kunder Rent A Mover?

Utbildad personal

Alla våra anställda är utbildade och har dom kunskaper som krävs i både utförande och social kompetens för att erbjuda er den bästa servicen på marknaden.

Kvalité

För oss är kvalitén på vårt utförande A och O. Vi är en lyhörd partner och tar in om ni på något sätt uppfattar någon del sämre. Vårt mål är att alltid agera som marknadens bästa flyttfirma.

Ansvarsförsäkring

Skulle en olycka uppstå under vårt arbete tillsammans så har vi full ansvarsförsäkring för att ni som kund skall känna er trygg. Även vårt personal är försäkrade under alla moment.

Kundanpassade lösningar

Tack vare vårt engagemang och lyhördhet gentemot dig som kund kan vi alltid ta fram kundanpassade lösningar just för er flyttstädning. Om det gäller speciella möbler, maskiner, dörrar m.m.