KONTORSFLYTT

Behöver ni hjälp med kontorsflytt? Vi på Rent A Mover erbjuder problemfri flytt av ert företags kontorsmöbler och maskiner med försäkring. Vi tar även fram skräddarsydda lösningar som passar ert behov. Låt ett proffs ta hand om er kontorsflytt så att ni kan fokusera på det ni är bäst på. Använd vår kalkyl för att se er flyttkostnad eller kontakta oss via telefon/mail.

Så fungerar vår kontorsflytt

Med Rent a Mover som kontors-flytthjälp kan ni känna att ni är i trygga händer. Med lång erfarenhet och tusentals nöjda kunder har vi hjälpt företag, föreningar och kommuner med flytthjälp i många år. Vår personal jobbar dagligen med att utföra marknadens bästa jobb och vi har tillsammans gemensamma mål för att överträffa kundens förväntningar.

Allt börjar med en kostnadsfri offert där vi går igenom momenten, tidsramen och priset. Efter godkänd offert utför vi arbetet enligt planen och sedan sammanfattar vårt arbete tillsammans. Ta fram ditt pris online eller kontakta oss för en offert redan idag!

Vi flyttar dit du önskar

Vi arbetar inom Stockholms län. Från Norrtälje, Uppsala, Upplands Väsby, Sollentuna, Danderyd, Kista, Solna, Bromma, Lidingö, Östermalm, Nacka, Huddinge, Haninge, Hägersten, Nynäshamn, Botkyrka, Södertälje m.m.

 

Vad ingår i flytthjälpen?

  • Flytt av samtliga möbler/maskiner från kontor till kontor inklusive lastbilsresa
  • Ansvarsförsäkring
  • Hjälp med ned & uppmontering av möbler (Tillval)
  • Vi hanterar era möbler varsamt under flytten

Offertförfrågan Kontorsflytt

1Uppgifter om dig och när du vill flytta
2Var börjar flytten?
3Var slutar flytten?

Utbildad personal

Alla våra anställda är utbildade och har dom kunskaper som krävs i både utförande och social kompetens för att erbjuda er den bästa servicen på marknaden.

Kvalité

För oss är kvalitén på vårt utförande A och O. Vi är en lyhörd partner och tar in om ni på något sätt uppfattar någon del sämre. Vårt mål är att alltid agera som marknadens bästa flyttfirma.

Ansvarsförsäkring

Skulle en olycka uppstå under vårt arbete tillsammans så har vi full ansvarsförsäkring för att ni som kund skall känna er trygg. Även vårt personal är försäkrade under alla moment.

Kundanpassade lösningar

Tack vare vårt engagemang och lyhördhet gentemot dig som kund kan vi alltid ta fram kundanpassade lösningar just för er flytt. Om det gäller speciella möbler, maskiner, dörrar m.m.