OM OSS

Rent A Mover är en Stockholmsbaserad flyttfirma med erfaren och pålitlig personal. Vi har över 25 års branscherfarenhet och hjälper kunder främst inom Stor-Stockholm men utför också arbeten inom hela vårt avlånga land. Med lång erfarenhet och tusentals nöjda kunder lovar vi att inte göra er besvikna! Kontakta oss för mer information eller fyll i dina uppgifter under Offert & Prisexempel för att få en snabb kostnadsfri offert. 

Vårt mål är att göra Dig till vår bästa referens på att Rent A Mover levererar den tjänst som efterfrågas med kvalitet, personlig service och ett resultat över förväntan! Flytta med oss, vi finns här för dig oavsett vart du är eller ska i livet!

Bror Parszyk, Grundare och VD Rent A Mover

Vilka är Rent A Mover?

I över 25 år har Rent A Movers grundare, Bror Parszyk, arbetat i flyttbranschen, men erfarenheten började tidigare än så.... nämligen under uppväxten med en far, som drev en av flyttfirma redan på 80-talet. Uppväxten präglades sedan första barnstegen av en yrkesstolthet i entreprenörskapets anda och inte minst lärde sig Bror under alla sommarjobb från 1994 och framåt allt som behövs för att driva en flyttfirma på bästa sätt! Drömmen om att fortsätta i samma spår som sin far kom tidigt. Efter att ha arbetat praktiskt taget hela livet inom flyttbranschen startades 2010 äntligen Rent A Mover. Vi har nu 12 års erfarenhet och är säkra på att firman besitter den erfarenhet och kompetens som marknaden och du som kund efterfrågar. Med vår erfarenhet lovar vi dig att inte göra dig besviken!

Vart ska vi?

Ett företag utan utvecklingspotential och mål är ett företag som står stilla. Precis som i livet innebär entreprenörsskapet många utmaningar, detta är något Rent A Mover tycker utgör charmen och grunden för att vara egen flyttfirma. Att ha målsättning och värdegrund att arbeta efter är viktigt för såväl ägare som medarbetare. På Rent A Mover strävar vi alltid, i precis allt vi gör, från en liten möbelflytt till en stor bohagsflytt eller kontorsflytt, att överträffa kundens förväntningar. Vårt mål är därför att göra Dig, vår kund, till vår bästa referens på att Rent A Mover är pålitliga och levererar den tjänst som efterfrågas med kvalitet, personlig service och ett resultat över förväntan. Flytta med oss, vi finns här för dig oavsett vart du är eller ska i livet!

Vilka jobbar här?

Hos oss arbetar både fast anställda och timanställda samt vid hög arbetsbelastning även inhyrningspersonal. Vi har packmästare, chaufförer, Movers och även personal som är särskilt tränade i att flytta pianon och flyglar, som är en del av vår verksamhet. Mer information om specifikt pianoflytt finns på www.pianoflytt.nu

Alla medarbetare, oavsett anställningsform, tränas till att arbeta efter Rent A Movers värderingar och följa våra arbetssätt - allt för kundens bästa!

Att arbeta hos oss ska vara utvecklande och även roligt! Arbetsglädje föder yrkesstolthet och perfektion! Du kan läsa mer om hur det är att jobba hos oss under avsnittet Jobba hos oss.

Flyttfirma Stockhom Fast Pris

På bilden ovan från vänster: VD och grundare Bror Parszyk och Mover Manfred Parszyk

"Låt oss få hjälpa er med allt från planering och packning till det tunga arbete som en flytt innebär så kan ni fokusera på det roliga med ert nya hem eller kontor"