Pianoflytt Stockholm - Fast pris

Med Rent a Mover som hjälp med flytt av ert piano eller flygel kan ni känna att ni är i trygga händer. Med lång erfarenhet och tusentals nöjda kunder har vi hjälpt privatpersoner, företag, föreningar och kommuner med flytt av olika typer av pianon och flyglar från olika typer av utrymmen i många år. Vår personal jobbar dagligen med att utföra marknadens tryggaste pianoflytt. 

Vi har en egen avdelning på företaget som är specialiserade på att flytta pianon, flyglar och andra tunga saker. Är det transporten en del i en flytt så kan du dessutom använda RUT-avdrag för din pianoflytt. 

Offert och bokning gör du på www.pianoflytt.nu som är en del av oss. 

Vi flyttar pianot dit du önskar

Vi utför pianoflytt i hela Stor-Stockholm men även till och från andra orter som t ex Göteborg, Malmö, Jönköping, Örebro, Uppsala, Norrköping m fl. Alltid till ett fast pris.

Varför väljer kunder Rent A Mover?

Utbildad personal

Alla våra anställda är utbildade och har dom kunskaper som krävs i både utförande och social kompetens för att erbjuda er den bästa servicen på marknaden.

Kvalité

För oss är kvalitén på vårt utförande A och O. Vi är en lyhörd partner och tar in om ni på något sätt uppfattar någon del sämre. Vårt mål är att alltid agera som marknadens bästa flyttfirma.

Ansvarsförsäkring

Skulle en olycka uppstå under vårt arbete tillsammans så har vi full ansvarsförsäkring för att ni som kund skall känna er trygg. Även vårt personal är försäkrade under alla moment.

Kundanpassade lösningar

Tack vare vårt engagemang och lyhördhet gentemot dig som kund kan vi alltid ta fram kundanpassade lösningar just för er flytt. Om det gäller speciella möbler, maskiner, dörrar m.m.